• Välkommen till Köksdemo!

  Vi på Köksdemo hjälper dig med allt från luckbytet och renoveringar till att skapa ett skräddarsytt kök just för dig. I samarbete med vår leverantör Novaflex jobbar vi ständigt för att följa med i utvecklingen och kan alltid erbjuda dem nyaste Novaflex lösningarna till ditt kök. Kontakta oss för mer information!

   

 • Social

  Post
  Gilla oss!
 •  

   

Menu


LANTLIGA KÖK

ANNA - LANTLIGT KÖK Anna i lantlig stil är ett detaljrikt kök. Kryssvitriner hör hemma i detta köket. Tallriksställ, stående bänkskåp med dubbla kryss och ett insprängt vinställ. Detaljerna är många i detta lantliga kök och det ger det liv.
Alt text
BACKA - LANTLIGT KÖK Backa är ett kök gjort för att leva med. Ett kök där man gör oändligt mycket mer än laga och äta mat. Här har vi ett kök som man varken vill eller behöver lämna så ofta. Ett vitt, ljust och romantiskt kök. För dig som vill ta den klassiska sekelskiftesvillan in på 2000 talet.
Alt text
ÅVIK - LANTLIGT KÖK Åvik är ett relativt nytt kök som kom fram för att passa i kök med högt i tak, gärna i sekelskiftes hus. Efter hand som köket monterats har det både moderna kök och lantliga kök skapats. Ett väldigt mångsidigt kök!
Alt text

KLASSISKA KÖK

ANNA SHAKER - KLASSISKT KÖK Anna Shaker är ett klassiskt vitt kök. Det går i sekelskiftes stil, och är ett helt nytt men på samma gång mycket gammalt kök.
Alt text
MAJA- KLASSISKT KÖK Maja är en trendig nytänkande klassiker som redan är på väg att bli en bästsäljare.
Alt text


KÖK I MASSIVT TRÄ

ONYX - KÖK I MASSIVT TRÄ Ett träkök i hög kvalitet. Ett modernt stilrent kök med mycket praktisk förvaring. Bra arbetsytor och genomtänkt umgängeskök med barhäng.
Alt text
BUA - KÖK I MASSIVT TRÄ Bua är ett köki treskikts limmad amerikansk al och ger ett varmt ombonat och exklusivt intryck. Kantprofileringen låter treskikts limningen träda fram på ett harmoniskt sätt. På många sätt hör ett treskikts kök hemma i det svenska folkhemmet.
Alt text


MODERNA KÖK

STRIKT - MODERNT KÖK Strikt är ett minimalistiskt kök som har infräst grepplist som varken kräver handtag eller knopp. Linjeringen i köket blir tydlig och förstärker den minimalistiska strama stilen.
Alt text
ÅBY - MODERNT KÖK Ett kök med mycket träkänsla, läckert svart. Luckan är i ekfanér med träkantlist, täcklackerad i tunna lager för att fanérets ådring tydlig skall träda fram.
Alt text